Opleidingen

Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

Benieuwd geworden?

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!

Opleidingen

Wil jij in het bezit van je rijbewijs Haarlem doorkruisen met de auto, scooter of motor? Dan ben je bij Brinkman & Arend Reym aan het juiste adres. Als rijschool met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij je snel en veilig helpen aan een rijbewijs voor autoauto met aanhangermotor, of bromfiets. Brinkman & Arend Reym is daarnaast dé specialist op het gebied van vakgerichte opleidingen. Zo kun je bij ons ook rijbewijzen halen voor vrachtwagenbus, aanhanger en heftruck.

Natuurlijk wil iedereen zijn rijbewijs zo snel mogelijk halen. Ook wij willen dat de klant tevreden is en zijn opleiding zo snel mogelijk afrondt. Een jongere die zijn scooter rijbewijs wil halen, vraagt om een andere benadering dan een beroepschauffeur die komt voor zijn nascholing; omdat iedereen zich prettig voelt bij een andere manier van leren, stellen onze instructeurs per persoon een opleiding op maat samen. Verder geven onze instructeurs kandidaten in het gehele proces zo veel mogelijk persoonlijke aandacht. Behalve dat je je rijbewijs zo snel mogelijk wilt halen, is het van belang dat je weet waar het in de praktijk nou daadwerkelijk om gaat. Daarom word je bij ons niet alleen voorbereid op het halen je rijexamen, maar zal je ook na het behalen van je papiertje zelfverzekerd en zonder angst de weg op gaan. Dus wil je je rijopleiding volgen bij een rijschool waarvan je zeker weet dat de kwaliteit gewaarborgd is en de klantgerichtheid hoog, dan kies je voor Verkeersschool Brinkman & Arend Reym uit Haarlem.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!