Opleidingen

Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

Benieuwd geworden?

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!

Veilig en snel je brommerrijbewijs halen in Haarlem

Wil je je brommerrijbewijs halen en woon je in de omgeving van Haarlem? Dit doe je veilig, snel en voordelig bij Verkeersschool Brinkman. Al vanaf 15,5 jaar mag je het theoriegedeelte van je rijbewijs afronden. Vanaf je 16de verjaardag mag je direct met een instructeur de weg op in Haarlem, zodat jij snel je bromfietsrijbewijs op zak hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Uitgebreide theorie- en praktijklessen voor je brommerrijbewijs in Haarlem

Om je bromfietsrijbewijs te halen in Haarlem, moet je zowel het theorie- als praktijkgedeelte met succes afronden. Daarom volg je bij ons naast de praktijklessen op de brommer ook onze theorielessen. Zodra je je theorie hebt afgerond, begin je aan de praktijklessen. Deze lessen volg je met maximaal één andere cursist en wordt gegeven door onze instructeurs. Wij kiezen expres voor 2 cursisten in plaats van de wettelijk toegestane 4 cursisten, omdat wij een persoonlijke en veilige aanpak vooropstellen. Wij vinden het belangrijk dat je na het behalen van je bromfietsrijbewijs veilig en zelfstandig de weg oprijdt in Haarlem en omstreken. Wij zorgen tijdens de lessen voor benodigde jassen en helmen, maar het staat je natuurlijk vrij om deze zelf mee te nemen. Ga je je brommerrijbewijs halen bij onze rijschool in Haarlem? Dan adviseren we je om ook de theorielessen bij ons te volgen, om de kans van slagen te vergroten!

De aantrekkelijkste tarieven in Haarlem voor het halen van je bromfietsrijbewijs

Ben je benieuwd wat nu eigenlijk de kosten zijn voor het halen van je brommerrijbewijs in de regio Haarlem? Ons totaalpakket inclusief 3,5 uur rijles en praktijkexamen kost maar €299,-. Doe je het theoriegedeelte ook graag via ons? Dan kom je uit op €325,-. Heb jij liever les zonder andere cursisten? Neem dan contact met ons op en vraag naar het maatwerkpakket. Graag lichten we alle mogelijkheden toe. Ook voor kinderen die moeilijk leren bieden wij aparte pakketten aan. Bel naar 023 – 537 8930 voor meer informatie. Bekijk naast het bromfietsrijbewijs ook eens onze andere rijopleidingen in Haarlem om een beeld te krijgen van ons gehele aanbod.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!