BROMMER (AM) RIJBEWIJS

Brommer en scooter (AM)

Woon je in de omgeving van Haarlem en wil je snel je bromfietsrijbewijs halen? Al vanaf 15,5 jaar mag je het theoriegedeelte van de rijbewijs doen. Zodra je je 16e verjaardag hebt gevierd, ga je direct met een instructeur de weg op zodat je het roze pasje snel in je zak hebt!

Brommerrijbewijs theorie en praktijk

Rijschool Brinkman biedt zowel theorie- als praktijklessen voor je bromfietsrijbewijs. Je mag pas beginnen met rijlessen als je het theoriegedeelte hebt afgesloten. Onze instructeurs begeleiden maximaal 2 cursisten per les. De wet staat 4 cursisten per instructeur toe, maar wij kiezen voor een persoonlijke en veilige aanpak. Tijdens de lessen zorgen wij voor de benodigde jassen en helmen. Maar natuurlijk mag je ook je eigen jas en/of helm meenemen.

Wij adviseren je om de theorielessen op onze rijschool te volgen, de kans dat je slaagt is dan erg groot! Doe je het liever zelf? Dan kan dat natuurlijk ook.

Brommerrijbewijs  kosten

Het totaalpakket bestaat uit 3,5 uur rijles, praktijkexamen en de theorie (cursus met boek)  en kost €325,-, exclusief theorie (cursus en boek) komt het op €299.  

Wil je liever 1-op-1 les vraag dan naar het maatwerk pakket. Ook voor moeilijk lerende kinderen kunnen wij een apart pakket aanbieden.

meer informatie AM


,