Verkeersschool Brinkman Motortour 2018

Beste (oud)leerling,

zoals een aantal van jullie wellicht al weten gaan wij dit jaar vanuit de Verkeersschool een tour met de motor organiseren. Dus lijkt het je leuk om de gene waarmee je gelest hebt nog eens te zien, nog een keer met mij te rijden (ja je mag als je dat wilt een oortje in)

of heb je gewoon zin om lekker motor te rijden? Zorg dan dat je erbij bent op zaterdag 26 mei.

Wat is het idee?

een gezellige dag waarop we met zijn allen een mooi rondje gaan maken op de motor. Onderweg zal er een lunchpakket geregeld worden en na afloop sluiten we met zijn allen af met een BBQ bij de Verkeersschool.

Nu hoor ik sommige van jullie denken wat als ik geen motor heb of mag mijn vriend/vriendin/vader/oom/tante/neefje etc mee…?

Ja, iedereen die een rijbewijs heeft mag wat ons betreft mee! Ook iemand zonder rijbewijs al zal diegene dan wel achterop moeten natuurlijk.

We hebben ook gedacht aan de mensen die wellicht zelf nog geen motor hebben. In overleg met MotorCity Amsterdam is het mogelijk dat wij daar op aanvraag een aantal motorfietsen huren. Wat de exacte kosten zijn voor de huur hangt af van het aantal mensen dat een motorfiets wilt huren.

De kosten voor de gehele dag incl lunch en BBQ zullen €17,50 zijn.

Ga je gezellig met ons mee? Geef je dan snel op. Ook is het mogelijk om hier aan te geven wanneer je via ons een motor wilt huren.

ik hoop dat we met een grote groep gaan rijden de 26e en dat jullie er allemaal bij zijn.

INSCHRIJVEN