Autorijschool Heemstede

Slagen voor je rijbewijs doe je bij autorijschool Verkeersschool Brinkman in Haarlem, nabij Heemstede. Hier zit je goed voor onder andere je rijbewijs B, A, AM en BE. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat de lessen worden aangepast op jouw niveau en leertempo. Zo leer je snel alle kneepjes van het veilig en zelfstandig rijden. Voor je het weet rijd je zelf rond! Woon je in de regio van Heemstede en ben je op zoek naar een professionele autorijschool? Neem dan snel contact met ons op.

Aantrekkelijke tarieven bij onze autorijschool in de buurt van Heemstede

Rijlessen duur? Bij onze autorijschool in Haarlem, nabij Heemstede, laten we je zien dat dit niet duur hoeft te zijn. Zo haal je je BE rijbewijs al in één dag voor €575,-! Het instappakket om je motorrijbewijs te halen is er al vanaf €999,-. Vraag meer informatie aan om onze aantrekkelijke prijzen te ontdekken om je rijbewijs B te halen. Ook kies je bij ons tussen verschillende flexibele betalingsvoorwaarden.

Betaalbaar lessen in je eigen tempo

Iedereen is anders en dat betekent dat bijna niemand precies evenveel rijlessen nodig heeft. Daarom kijken we met jou naar het verloop van je eerste les. Aan de hand daarvan stellen we een lesplan op dat voor jou werkt. Wij passen ons aan, aan jouw tempo, zodat jij prettig al je lessen doorloopt en slaagt voor je rijbewijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil jij snel slagen voor je rijbewijs? Neem contact met ons op om je eerste rijles in te plannen. Als je nog vragen hebt, beantwoorden wij die direct. Je bereikt ons telefonisch op 023 – 537 8930.