Over ons

Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

Benieuwd geworden?

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!

Over verkeersschool Brinkman & Arend Reym

Rijschool Brinkman & Arend Reym

Rijschool Brinkman & Arend Reym is al tientallen jaren een begrip in Haarlem en omgeving. Brinkman startte bescheiden in 1987, maar groeide dankzij constante kwaliteit en tevreden klanten snel uit tot een bekende en breed georiënteerde verkeersschool. Inmiddels is ook de volgende generatie Brinkman werkzaam in het bedrijf en kun je dus spreken van een echt familiebedrijf. Enige jaren geleden is rijschool Brinkman samengegaan met Arend Reym, een verkeersschool die al 70 jaar actief is in de regio en gespecialiseerd is in vakgerichte rijopleidingen. De fusie stelt rijschool Brinkman & Arend Reym in staat een zeer compleet aanbod aan rijlessen en opleidingen aan te bieden in Haarlem en de wijde omgeving.

Wij zijn door de DEKRA  ISO 9001 gecertificeerd. Dit managementkwaliteitssysteem is gebaseerd op drie doelstellingen die inmiddels tot het DNA van ons bedrijf behoren:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!