Over Verkeersschool Brinkman &
Arend Reym

Verkeersschool Brinkman Auto Rijbewijs B

Verkeersschool Brinkman & Arend Reym is al tientallen jaren een begrip in Haarlem en omgeving. Brinkman startte bescheiden in 1987, maar groeide dankzij constante kwaliteit en tevreden klanten snel uit tot een bekende en breed georiënteerde verkeersschool. Inmiddels is ook de volgende generatie Brinkman werkzaam in het bedrijf en kun je dus spreken van een echt familiebedrijf. Enige jaren geleden is rijschool Brinkman samengegaan met Arend Reym, een verkeersschool die al 70 jaar actief is in de regio en gespecialiseerd is in vakgerichte rijopleidingen. De fusie stelt rijschool Brinkman & Arend Reym in staat een zeer compleet aanbod aan rijlessen en opleidingen aan te bieden in Haarlem en de wijde omgeving.

Wij zijn door de DEKRA  ISO 9001 gecertificeerd. Dit managementkwaliteitssysteem is gebaseerd op drie doelstellingen die inmiddels tot het DNA van ons bedrijf behoren:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

Verkeersschool Brinkman & Arend Reym heeft een zeer groot en breed aanbod aan rijopleidingen. Je kunt bij Verkeersschool Brinkman & Arend Reym terecht voor zowel theorie als praktijkopleidingen voor alle categorieën. Of je het rijbewijs wilt halen voor de bromfiets(AM), motor(A), auto(B), auto met aanhangwagen(BE), vrachtauto(C), vrachtauto met aanhangwagen(CE), bus(D) of bus met aanhangwagen(DE) alles is mogelijk.

Ook voor vakgerichte rijopleidingen is Verkeersschool Brinkman & Arend Reym uw adres. Of het nu gaat om het halen van een vrachtauto rijbewijs een bus rijbewijs, de vakbekwaamheid code 95, een heftruckcertificaat of nascholing van beroepschauffeurs.

Natuurlijk wil iedereen zijn opleiding succesvol afronden ook wij willen dat de klant tevreden is. Binnen de organisatie staat kwaliteit en klantgerichtheid dan ook hoog in het vaandel. Op deze manier is het voor ons mogelijk om hoogwaardige dienstverlening aan de betreffende klant te bieden en deze op een zo goed mogelijke manier te begeleiden tijdens zijn of haar opleiding.

Verkeersschool Brinkman & Arend Reym BOVAG beschikt zover de ISO-9002 certificering. Deze certificering geeft aan dat de Verkeersschool kan aantonen dat de kwaliteit geborgd is in de manier van werken. De manier van werken dient hier altijd zorgvuldig voor te zijn en dat is exact wat U als klant verwacht bij het volgen van een opleiding. Zo wordt binnen de Verkeersschool de manier van werken vastgelegd in een kwaliteitshandboek en zijn specifieke afspraken vastgelegd in zogenaamde procedures. Het gaat hierbij met name om zaken die van essentieel belang zijn voor de kwaliteit van het product.

Binnen Verkeersschool Brinkman zijn alleen officieel gecertificeerde instructeurs werkzaam. Het is niet alleen belangrijk dat de opleiding succesvol wordt afgerond maar ook dan men weet waar het in de praktijk nu daadwerkelijk omgaat. Er wordt altijd gewerkt met goed onderhouden voertuigen en materialen en voor een ieder gaan wij opzoek naar een persoonlijke aanpak die werkt.

Wilt u uw rijopleiding volgen bij een verkeersschool waarbij u zeker weet dat de kwaliteit gewaarborgd is en de klantgerichtheid hoog is kies dan nu voor Verkeersschool Brinkman & Arend Reym.