Auto + Aanhanger (BE)

Verkeersschool Brinkman beroepsopleiding aanhanger

Het BE rijbewijs behalen

Heb jij een bedrijf waar je dagelijks grotere materialen voor moet vervoeren en wil jij jouw BE rijbewijs behalen? Ga jij het liefst op vakantie met een caravan? Of heb jij een paard en wil je vaker aan wedstrijden deelnemen? Wanneer je ervoor kiest een BE rijbewijs te behalen, verbreed je jouw horizon. Ook word je beter inzetbaar voor verschillende werkgevers. Bij sommige banen is een rijbewijs BE verplicht.

Haal je BE rijbewijs simpel en snel en verbreed je horizon

Kies voor snelheid en gemak. Wil je zo snel mogelijk aan de slag in een nieuwe functie en is een BE rijbewijs een vereisten? Of heb je een vakantie uitgestippeld met caravan maar ontbreken nog de juiste papieren? Bij Verkeersschool Brinkman haal je een rijbewijs BE in slechts één dag. Zo kun je snel aan de slag en leer jij alle kneepjes van het rijden met een aanhanger. Op deze manier heb je alle vrijheid om zowel kleine als grote afstanden af te leggen met een aanhanger of caravan.

Plan een afspraak in en behaal jouw rijbewijs in één dag

Heb jij interesse in het behalen van een BE rijbewijs bij Verkeersschool Brinkman? Schrijf je dan simpel en snel in via de website en plan een les in. Heb jij interesse in een motor rijbewijs of bus rijbewijs? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Vul het online formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb jij nog vragen? Of ontvang je liever eerst wat advies van onze deskundige rijinstructeurs? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 023 – 537 8930 of per e-mail via info@verkeersschoolbrinkman.nl.

Prijzen

Dagopleiding

Voor snelle leerlingen
599,00
  • 5 lesuren
  • Praktijk examen

Losse les

60 minuten
67,50
  • 60 minuten les

Praktijkexamen

BE
315
  • 60 minuten les

Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een autorijbewijs of een rijbewijs met aanhanger tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze verkeersschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.