Vrachtauto (C)

Verkeersschool Brinkman beroepsopleiding vrachtauto

Start de ontwikkeling en wordt een betrouwbare vrachtwagenchauffeur

Heb je altijd al een vrachtwagen willen besturen maar heb je nog geen rijbewijs hiervoor? Haal je vrachtauto rijbewijs (C) dan in Haarlem bij Brinkman & Arend Reym. Met dit rijbewijs mag je rijden in motorvoertuigen die meer wegen dan 3500 kg. Dit betekent dat je achter het stuur mag zitten van grote en kleine vrachtauto’s en bijvoorbeeld ook een camper mag besturen. Met dit rijbewijs alleen mag je echter niet beroepsmatig een vrachtwagen besturen. Hiervoor dien je ook de basiskwalificatie code 95 te behalen. Dit kan uiteraard ook bij ons. Brinkman & Arend Reym is al decennia dé specialist op het gebied van grote voertuigen en beroepsvervoer.

Zelfverzekerd de weg op met een vrachtwagen rijbewijs

Je mag je groot rijbewijs zonder Code 95 halen als je minimaal 21 jaar oud bent. Het examen rijbewijs C in combinatie mét Code 95 kun je al doen vanaf 18 jaar. Wel moet je dan minimaal in het bezit zijn van rijbewijs B. Het examen voor het groot rijbewijs bestaat uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van het beroepsmatig gebruik van het rijbewijs kunnen wij hierin adviseren en samen kijken naar de mogelijkheden.
Tevens is het verplicht een medische keuring te ondergaan voor het praktijk examen mag worden afgelegd.

Ontvang de beste begeleiding

Onze ervaren rijinstructeurs helpen je graag verder in je ontwikkeling tot een betrouwbare vrachtautobestuurder. Vanaf les één mag je zelf plaatsnemen achter het stuur en mag je het voertuig zelf bedienen. De lessen worden gegeven in een goed onderhouden DAF XF. Ook bij het theoriegedeelte word je intensief begeleid door onze deskundige instructeurs.

Schrijf je in via de website en plan je eerste les in

Als je met de vrachtauto aanhangers of opleggers wilt trekken die zwaarder zijn dan 750 kg, is hiervoor het rijbewijs CE nodig. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden voor het behalen van jouw vrachtwagen rijbewijs? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 – 537 8930. Wil jij een eerste les inplannen? Schrijf je dan in via de website.

Prijzen

Pakket C20

20 lessen
1714,33 ex. BTW
  • 20 losse lessen van 60 minuten
  • 1 praktijkexamen
  • Vanaf de rijschool

Pakket C25

25 lessen
2007,71 ex. BTW
  • 25 losse lessen van 60 minuten
  • 1 praktijkexamen
  • Vanaf de rijschool
Populair

Pakket C30

30 lessen
2253,17 ex. BTW
  • 30 losse lessen van 60 minuten
  • 1 praktijkexamen
  • Vanaf de rijschool

Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een vrachtauto rijbewijs tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze verkeersschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.