Camper rijbewijs (C1)

Verkeersschool Brinkman Opleiding C1

Haal het C1 rijbewijs bij Verkeersschool Brinkman

Het lichte vrachtauto/camper rijbewijs C1 halen in Haarlem? Dan bent u bij Verkeersschool Brinkman aan het juiste adres. Wanneer u in bezit bent van het C1 rijbewijs mag u een vrachtauto of camper besturen, waarvan de toegestane maximum massa meer bedraagt dan 3.500kg en minder dan 7.500kg.

Tevens is het toegestaan om met dit rijbewijs een aanhanger achter het voertuig mee te nemen, echter alleen wanneer het totaal gewicht van deze aanhanger maximaal 750 kg betreft.  
Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een zwaardere aanhanger te vervoeren maar dan is het C1E rijbewijs verplicht.
Met het C1E rijbewijs mag de totale combinatie niet meer wegen dan 12.000kg.

Wanneer u interesse heeft in deze opleiding kunt u altijd bij ons langs komen om meer informatie op te vragen. Natuurlijk is het mogelijk om met een van onze instructeurs een intake af te spreken. Na afloop van deze intake van 1,5 uur kunnen wij u een advies op maat geven en samen de mogelijkheden bekijken om het C1 rijbewijs te halen.  

Natuurlijk kunt u ook direct inschrijven voor de opleiding of bellen met 023 – 537 8930 voor meer informatie.

Prijzen

Pakket C1 praktijk

Praktijklessen en examen
999,00
  • 8 uur praktijkles
  • Praktijk examen
Populair

Lesprijs

Per 60 minuten
77,00
  • 60 min praktijkles

Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een camper rijbewijs tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze verkeersschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.