Auto (B)

Verkeersschool Brinkman Auto Rijbewijs B
luilak

Verkeersschool Brinkman voor rijbewijs B

Bij Verkeersschool Brinkman ben jij aan het juiste adres als je een rijschool in de buurt van Haarlem zoekt voor het behalen van je autorijbewijs. Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een autorijbewijs of een rijbewijs met aanhanger tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze autorijschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.

Zelfverzekerd de weg op dankzij Verkeersschool Brinkman

De auto is zonder twijfel het populairste voertuig waarvoor je een rijbewijs nodig hebt. Een autorijbewijs verschaft je veel vrijheid, omdat je met een auto grote afstanden kunt afleggen; dit is zowel voor werk als privé erg handig. De rijlessen bij rijschool Verkeersschool Brinkman vinden niet alleen plaats in Haarlem, je zult ook door plaatsen als Heemstede, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Spaarndam en Aerdenhout rijden. Tijdens de lessen leer je omgaan met verschillende verkeerssituaties en ga je na het behalen van het rijbewijs zelfverzekerd de weg op.

Theorie- en praktijkexamen

Om je autorijbewijs te halen moet je theorie- en praktijkexamen doen. Als je 16 jaar bent mag je al theorie examen afleggen. Praktijklessen kun je volgen vanaf 16,5 jaar om vervolgens praktijkexamen te doen wanneer je 17 jaar bent. Als je daarvoor slaagt, mag je al meteen de weg op! Er moet dan wel altijd een begeleider met je meerijden totdat je 18 jaar bent en zelfstandig de weg op mag.

Neem contact op en plan alvast je eerste rijles bij onze verkeersschool

Heb je interesse in het behalen van je rijbewijs in de buurt van Haarlem? Dan kun jij je online inschrijven of bellen naar 023 – 537 8930. Je plant dan direct je eerste les in. Heb jij nog vragen of wil je graag meer informatie? Ook dan bel je naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Prijzen auto (B)

Pakket B 35

Voor de gemiddelde leerling
2375,50
  • 35 uur les
  • Tussentijdse toets
  • Praktijk examen
  • Theorie cursus met boek en examen
Populair

Pakket B 40

Voor de leerling zonder ervaring
2600,00
  • 40 uur les
  • Tussentijdse toets
  • Praktijk examen
  • Theorie cursus met boek en examen

Lesprijs

per 60 minuten
60
  • 60 minuten les

Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een autorijbewijs of een rijbewijs met aanhanger tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze verkeersschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.