Code 95 Nascholing

Verkeersschool Brinkman beroepsopleidingen Code 95 nascholing

Nascholing Code 95

Iedereen die beroepsmatig een vrachtauto of bus bestuurd, dient in een periode van 5 jaar de nascholingscursus Code 95 te volgen. Natuurlijk bent u hiervoor bij Verkeersschool Brinkman aan het juiste adres. De mogelijkheid bestaat om de cursus op een van onze locaties te volgen, maar natuurlijk is het ook mogelijk dat wij naar u te komen. De nascholing kan op deze manier binnen de eigen bedrijfsmuren plaatsvinden. De verplichte nascholing van 35 uur is opgedeeld in vijf delen van ieder 7 uur. Van deze 5 delen is het minimaal verplicht om 1 deel aan een praktijkgerichte nascholingsmodule te besteden.

Selectie van de meest relevante modules

De nascholingscursus kent vele verschillende modules, echter hebben wij uit deze modules een selectie gemaakt van de meest relevante onderwerpen voor de betreffende chauffeurs. Deze onderwerpen zijn hieronder weergegeven. Om de chauffeurs zo min mogelijk in de schoolbanken te laten zitten, bieden wij het zogenaamde E-learning programma aan. Hierbij dienen de chauffeurs een deel van iedere module thuis of onderweg via internet te verrichten. Het voordeel hiervan is dat zij minder tijd bij ons in de schoolbanken te hoeven zitten en wij op deze manier in één dag twee modules kunnen behandelen tijdens de klassikale lessen. De enige beperking hierbij is dat de chauffeur/cursist het E-learning programma binnen een termijn van 10 dagen voorafgaand aan de klassikale of praktijkles dient te volgen. Uiteraard wordt dit programma vanuit onze kant gecoacht en nauwlettend in de gaten gehouden.

In het onderstaande overzicht is te zien welke modules wij aanbieden volgens het E-learning programma, gericht op de nascholing van de vakbekwaamheid code 95:

Praktijk modules:

Keuze uit een van de onderstaande modules

  • W01 / HNR (Het Nieuwe Rijden)
  • W02 / BBS (schade preventie)

Theorie modules:

  • U14 / Sociale en communicatie vaardigheden
  • U45-1 / veilige en professionele verkeersdeelname
  • U45-2 / veiligheid en gezondheid
  • U45-3 / wet- en regelgeving incl. digitale tachograaf

Zowel een compleet pakket als losse modules

Wij bieden voor de nascholing zowel het gehele pakket als losse modules aan voor de Code 95 opleiding bij onze verkeersschool in Haarlem. Schrijf je nu in en kies ervoor je Code 95 opleiding te halen. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Hiervoor bel je naar 023 – 537 8930.

Prijzen

Complete nascholing

Code 95
819,05 ex. BTW
  • Praktijk + theorie
Populair

In veel gevallen zul je het rijbewijs beroepsmatig gaan gebruiken. In dat geval heb je de kwalificatie Code 95 nodig; als je hobbymatig in een bus wilt rijden, is deze kwalificatie niet nodig. Voor Code 95 kun je uiteraard ook bij ons terecht. Wij zijn namelijk al tientallen jaren dé specialist in de regio op het gebied van beroepsvervoer.