Heftruck

Verkeersschool Brinkman heftruck

Bij Verkeersschool Brinkman haal je zowel het heftruck als reachtruck certificaat

Verkeersschool Brinkman is dé opleider uit Haarlem voor uw heftruck certificaat. Het is mogelijk om de opleiding bij ons te volgen, maar natuurlijk kunnen wij de opleiding ook bij u op locatie geven. Door deze manier van werken kunnen medewerkers in een vertrouwelijke omgeving de opleiding volgen. Tijdens de opleiding zal er niet alleen gekeken worden naar de vaardigheden welke nodig zijn om het certificaat te behalen, ook zullen wij in overleg kijken welke aspecten juist voor uw bedrijf meer aandacht verdienen en hier het lesplan op aanpassen.
Tevens bestaat er de mogelijkheid om bij verkeersschool Brinkman een herhalingscursus te volgen zodat de certificaten weer voor langere termijn geldig zijn.

Heeft u nog vragen of ontvangt u liever eerst wat advies van onze deskundige rijinstructeurs? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 023 – 537 8930 of per e-mail via info@verkeersschoolbrinkman.nl.

Prijzen

Dagcursus

1-daagse cursus
219 ex. BTW
  • Praktijkles
  • Praktijkexamen
Populair

Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een heftruck rijbewijs tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze verkeersschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.