Lichte vrachtauto (C1)

Verkeersschool Brinkman Opleiding C1

Haal het C1 rijbewijs bij Verkeersschool Brinkman

Het lichte vrachtauto/Camper rijbewijs C1 halen in Haarlem? Dan bent u bij verkeersschool Brinkman aan het juiste adres. Wanneer je in bezit bent van het C1 rijbewijs mag je een vrachtauto of camper besturen waarvan de toegestane maximum massa meer bedraagt dan 3.500kg en minder dan 7.500kg.

Tevens is het toegestaan om met dit rijbewijs een aanhanger achter het voertuig mee te nemen, echter alleen wanneer het totaal gewicht van deze aanhanger maximaal 750 kg betreft. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een zwaardere aanhanger te vervoeren maar dan is het C1E rijbewijs verplicht.
Met het C1E rijbewijs mag de totale combinatie niet meer wegen dan 12.000 kg.

Wanneer u interesse heeft in deze opleiding kunt u altijd bij ons langs komen om meer informatie op te vragen. Natuurlijk is het mogelijk om met een van onze instructeurs een intake af te spreken. Na afloop van deze intake van 1,5 uur kunnen wij u een advies op maat geven en samen de mogelijkheden bekijken om het C1 rijbewijs te halen. 

Prijzen

Compleet pakket praktijk

lessen + praktijkexamen
868,05 ex. BTW
  • 8 uur praktijkles
  • Praktijkexamen
Populair

Lesprijs

Per 60 minuten
63,64 ex. BTW
  • Per 60 minuten

Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een C1 rijbewijs tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze verkeersschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.