Veilig en snel je brommerrijbewijs halen in Haarlem

Wil je je brommerrijbewijs halen en woon je in de omgeving van Haarlem? Dit doe je veilig, snel en voordelig bij Verkeersschool Brinkman. Al vanaf 15,5 jaar mag je het theoriegedeelte van je rijbewijs afronden. Vanaf je 16de verjaardag mag je direct met een instructeur de weg op in Haarlem, zodat jij snel je bromfietsrijbewijs op zak hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Uitgebreide theorie- en praktijklessen voor je brommerrijbewijs in Haarlem

Om je bromfietsrijbewijs te halen in Haarlem, moet je zowel het theorie- als praktijkgedeelte met succes afronden. Daarom volg je bij ons naast de praktijklessen op de brommer ook onze theorielessen. Zodra je je theorie hebt afgerond, begin je aan de praktijklessen. Deze lessen volg je met maximaal één andere cursist en wordt gegeven door onze instructeurs. Wij kiezen expres voor 2 cursisten in plaats van de wettelijk toegestane 4 cursisten, omdat wij een persoonlijke en veilige aanpak vooropstellen. Wij vinden het belangrijk dat je na het behalen van je bromfietsrijbewijs veilig en zelfstandig de weg oprijdt in Haarlem en omstreken. Wij zorgen tijdens de lessen voor benodigde jassen en helmen, maar het staat je natuurlijk vrij om deze zelf mee te nemen. Ga je je brommerrijbewijs halen bij onze rijschool in Haarlem? Dan adviseren we je om ook de theorielessen bij ons te volgen, om de kans van slagen te vergroten!

Prijzen

Pakket AM2 zonder theorie

Alleen praktijklessen en examen
335,00
  • 3,5 uur praktijkles
  • Praktijk examen

Pakket AM2 met theorie

Theorieles, praktijklessen en examen
365,00
  • 3,5 uur praktijkles
  • Praktijk examen
  • Onbeperkt theorie lessen
Populair

Lesprijs

Per 60 minuten
55
  • 60 min praktijkles

Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een bromfietsrijbewijs tegen aantrekkelijke tarieven. De instructeurs van onze verkeersschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.