Autorijschool Zandvoort

Ben je op zoek naar een fijne autorijschool in de omgeving van Zandvoort? Dan ga je naar Verkeersschool Brinkman in Haarlem. Hier zit je goed voor je rijbewijs B en BE, maar ook voor je brommerrijbewijs en motorrijbewijs. Tegen aantrekkelijke prijzen bieden wij persoonlijke en professionele rijlessen, zodat jij snel je rijbewijs haalt. Wil je meer informatie over onze autorijschool in Haarlem, nabij Zandvoort? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kies uit diverse rijopleidingen bij onze rijschool in Haarlem, nabij Zandvoort

Bij onze autorijschool in de buurt van Zandvoort heb je de keuze uit diverse rijopleidingen, voor zowel auto’s en brommers als vrachtwagens en bussen. Heb je een rijbewijs nodig voor werk dat je gaat uitvoeren? Dan zit je bij ons goed. Wil je graag een rijbewijs halen voor eigen vervoer, zoals een personenauto of brommer? Dat haal je ook bij ons! Onze rijbewijzen en certificaten op een rij:

Beroepschauffeur? Dan is Code 95 verplicht

Ben je een beroepschauffeur en beschik je over je rijbewijs C1, C1E, C, CE, D1, D1E en/of DE? Dan ben je verplicht om je Code 95 basiskwalificatie te halen en nascholing te volgen. Wij hebben de meest relevante modules voor je geselecteerd. Met behulp van e-learning volg je de nascholing wanneer dit voor jou uitkomt. Dit is zowel fijn voor jou als voor je werkgever. Heb je vragen over Code 95? Wij vertellen je er graag meer over. Ook als je vragen hebt over onze andere rijopleidingen, staan we je graag te woord. Neem contact op met onze autorijschool in Haarlem, nabij Zandvoort, en plan direct een rijles in! Bel hiervoor naar 023 – 537 8930 of schrijf je direct online in.