CE rijbewijs Haarlem

Als je je CE rijbewijs wilt halen, ga je naar Verkeersschool Brinkman in Haarlem. Met je CE rijbewijs kun je vrachtautochauffeur worden in Haarlem of in de rest van Nederland. Onze ervaren rijinstructeurs staan voor je klaar om jou te laten ontwikkelen tot een betrouwbare vrachtautobestuurder. Om je CE te behalen, moet je al in het bezit zijn van je C rijbewijs. Daarom bedien jij tijdens de lessen direct zelf het voertuig. Daarnaast hoef je alleen een praktijkexamen af te leggen. Als je bij ons in Haarlem je rijopleiding voor CE volgt, heb je snel het rijbewijs op zak! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Persoonlijke lessen voor je CE rijbewijs in Haarlem

Besluit je om bij ons je rijopleiding te volgen? Dan rijd je vanaf je eerste les rond in onze goed onderhouden DAF CF. De lessen die onze gediplomeerde instructeurs geven, zijn precies aangepast op jouw huidige kennis, vaardigheden en leertempo. Op die manier zorgen we dat iedereen les op maat krijgt en zo goed de stof onder de knie krijgt. Heb je nog niet je C rijbewijs? Haal die dan eerst ook bij ons. Daarnaast is het ook belangrijk om je Code 95 te behalen en deze te onderhouden.

Kies voor een lespakket op maat

Haal jij het liefst je CE rijbewijs in één dag of doe je daar wat langer over? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Bel naar 023 – 537 8930 voor meer informatie.