Chauffeursdiploma Haarlem

Je chauffeursdiploma haal je snel bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem. Het is verplicht om als beroepschauffeur voor de vrachtwagen of bus de Code 95 te behalen. Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het opleiden van beroepschauffeurs. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je deze basiskwalificatie uitgebreid leert kennen en goed behaalt. Heb je je rijbewijs gehaald voor 2008/2009? Dan ben je verplicht de nascholing te volgen. Als je na 2009 je rijbewijs hebt behaald, moet je ook de basiskwalificatie halen. Bij onze rijschool in Haarlem zit je goed voor je chauffeursdiploma en de nascholing ervan. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Kies uit diverse modules bij de nascholing van je chauffeursdiploma in Haarlem

Wil je je Code 95 laten bijschrijven? Dan moet je eerst de basiskwalificatie halen. Deze bestaat uit meerdere examens en toetsen en is vijf jaar geldig. Volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid moet je hierna 35 uur nascholing per vijf jaar volgen. Dit bestaat uit 7 uur praktijk en 28 uur theorie. Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de relevantste modules. De theoriemodules worden deels aangeboden in de vorm van e-learning. Je volgt deze wanneer dit jou uitkomt: fijn voor jou en fijn voor je werkgever.

Start zo snel mogelijk bij onze rijschool in Haarlem en behaal je chauffeursdiploma

Wil jij snel je Code 95 behalen? Neem dan contact met ons op! Kies zelf of je gaat voor het gehele pakket of een of meerdere losse modules. De kosten voor het totaalpakket van de nascholing bedragen €970,-. Bel voor meer informatie naar 023 – 537 8930.