Opleidingen

Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

Benieuwd geworden?

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!

​Het BE rijbewijs behalen

Heb jij een bedrijf waar je dagelijks grotere materialen voor moet vervoeren en wil jij jouw rijbewijs BE behalen? Ga jij het liefst op vakantie met een caravan? Of heb jij een paard en wil je vaker aan wedstrijden deelnemen? Wanneer je ervoor kiest een BE rijbewijs te behalen, verbreed je jouw horizon. Ook word je beter inzetbaar voor verschillende werkgevers. Bij sommige banen is een rijbewijs BE verplicht.

Haal je rijbewijs BE simpel en snel en verbreed je horizon

Kies voor snelheid en gemak. Wil je zo snel mogelijk aan de slag in een nieuwe functie en is een BE rijbewijs een vereisten? Of heb je een vakantie uitgestippeld met caravan maar ontbreken nog de juiste papieren? Bij Verkeerschool Brinkman haal je een rijbewijs BE in slechts één dag. Zo kan je snel aan de slag en leer jij alle kneepjes van het rijden met een aanhanger. Zo heb je alle vrijheid om zowel kleine als grote afstanden af te leggen met een aanhanger of caravan.

Plan een afspraak in en behaal jouw rijbewijs in één dag

Heb jij interesse in het behalen van een BE rijbewijs bij Verkeerschool Brinkman? Schrijf je dan simpel en snel in via de website en plan een les in. Heb jij interesse in een motor rijbewijs of bus rijbewijs? Ook hiervoor zit je bij ons aan het juiste adres. Vul het online formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb jij nog vragen? Of ontvang je liever eerst wat advies van onze deskundige rijinstructeurs? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 023 – 537 8930 of per e-mail via info@verkeersschoolbrinkman.nl.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!