Opleidingen

Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

Benieuwd geworden?

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!

Verkeersschool dichtbij Bloemendaal voor rijbewijs B

Bij Verkeersschool Brinkman ben jij aan het juiste adres als je een rijschool in de buurt van Bloemendaal zoekt voor het behalen van je autorijbewijs. Wij bieden jou een complete rijopleiding voor het behalen van een autorijbewijs of een rijbewijs met aanhanger tegen aantrekkelijke tarieven. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste rijles.

Zelfverzekerd de weg op

De auto is zonder twijfel het populairste voertuig waarvoor je een rijbewijs nodig hebt. Een autorijbewijs verschaft je veel vrijheid, omdat je met een auto grote afstanden kunt afleggen; dit is zowel voor werk als privé erg handig. De rijlessen bij de rijschool Verkeersschool Brinkman vinden niet alleen plaats in Haarlem, je zult ook door plaatsen als Heemstede, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Spaarndam en Aerdenhout rijden. Hierdoor leer je omgaan met verschillende verkeerssituaties en ga je voortaan zelfverzekerd de weg op.

Theorie- en praktijkexamen

Om je autorijbewijs te halen moet je theorie- en praktijkexamen doen. Als je 16 jaar bent mag je je theorie-examen al afleggen. Praktijklessen kun je bij onze rijschool nabij Bloemendaal volgen vanaf 16,5 jaar. Vanaf 17 jaar kun je vervolgens praktijkexamen doen. Als je daarvoor slaagt, mag je al meteen de weg op! Er moet dan wel altijd een begeleider met je meerijden tot dat je 18 jaar bent en zelfstandig de weg op mag.

Neem contact op en plan alvast je eerste rijles

Heb je interesse in het behalen van je rijbewijs bij een rijschool, zoals Verkeersschool Brinkman, in de buurt van Bloemendaal? Dan kun jij je online inschrijven of bellen naar 023 – 537 8930. Je plant dan direct je eerste les in. Online inschrijven is natuurlijk ook mogelijk. Vragen? Meer informatie? Ook dan bel je naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Verkeersschool Brinkman

Verkeersschool Brinkman & Arend Reym
Rutherfordstraat 43
2014 KA Haarlem
Nederland

T: 023 – 537 8930
E: info@verkeersschoolbrinkman.nl

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!