Opleidingen

Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

Benieuwd geworden?

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!

Verkeersschool nabij Bloemendaal

Bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem ben jij aan het juiste adres als je een rijschool in de buurt van Bloemendaal zoekt voor het behalen van je autorijbewijs en het volgen van een goede autorijles. Wij bieden jou een complete rijopleiding tegen aantrekkelijke tarieven voor het behalen van een autorijbewijs of een rijbewijs met aanhanger, waarbij je rijles volgt in de omgeving Haarlem. De instructeurs van onze autorijschool zorgen ervoor dat jij op een veilige manier deelneemt aan het verkeer. Neem contact met ons op voor het inplannen van je eerste autorijles in regio Haarlem om jouw autorijbewijs te behalen.

Zelfverzekerd de weg op dankzij een verkeersschool nabij Bloemendaal

De auto is zonder twijfel het populairste voertuig waarvoor je een rijbewijs nodig hebt. Een autorijbewijs verschaft je veel vrijheid, omdat je met een auto grote afstanden kunt afleggen vanuit Haarlem; dit is zowel voor werk als privé erg handig. De rijlessen bij rijschool Verkeersschool Brinkman vinden niet alleen plaats in Haarlem, je zult ook door plaatsen als Heemstede, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Spaarndam en Aerdenhout rijden. Bij deze autorijschool leer je omgaan met verschillende verkeerssituaties en ga je voortaan zelfverzekerd de weg op.

Theorie- en praktijkexamen

Om je autorijbewijs te halen, moet je theorie- en praktijkexamen doen nadat je autorijles hebt gehad in omgeving Haarlem. Als je 16 jaar bent, mag je je theorie-examen al afleggen. Praktijklessen kun je bij onze rijschool nabij Bloemendaal volgen vanaf 16,5 jaar. Vanaf 17 jaar kun je vervolgens praktijkexamen doen. Als je daarvoor slaagt, mag je al meteen de weg op! Er moet dan wel altijd een begeleider met je meerijden totdat je 18 jaar bent en zelfstandig de weg op mag.

Neem contact op en plan alvast je eerste rijles bij onze autorijschool in

Heb je interesse in het behalen van je rijbewijs bij een rijschool, zoals Verkeersschool Brinkman, in de buurt van Bloemendaal? Dan kun jij je online inschrijven of bellen naar 023 – 537 8930. Je plant dan direct je eerste autorijles in de omgeving Haarlem in. Heb jij nog vragen of wil je graag meer informatie over onze autorijschool? Ook dan bel je naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!