Opleidingen

Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

Benieuwd geworden?

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!

Start de ontwikkeling en wordt een betrouwbare vrachtwagenchauffeur

Heb je altijd al een vrachtwagen willen besturen maar heb je nog geen rijbewijs hiervoor? Haal je vrachtwagen rijbewijs (C) dan bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem. Met dit rijbewijs mag je rijden in motorvoertuigen die meer wegen dan 3500 kg. Dit betekent dat je achter het stuur mag zitten van grote en kleine vrachtauto’s en bijvoorbeeld ook een camper mag besturen. Met dit rijbewijs alleen mag je echter niet beroepsmatig een vrachtwagen besturen. Hiervoor moet je tevens de kwalificatie Code 95 halen. Dit kan uiteraard ook bij ons. Verkeersschool Brinkman uit Haarlem is al decennia dé specialist voor het behalen van je rijbewijs voor het besturen van grote voertuigen en beroepsvervoer (rijbewijs C en Code 95).

Zelfverzekerd de weg op met een vrachtwagen rijbewijs C

Je mag je groot rijbewijs C zónder Code 95 halen bij de verkeersschool in omgeving Haarlem als je minimaal 21 jaar oud bent zodat je een vrachtwagen kunt besturen. Het examen rijbewijs C in combinatie mét Code 95 kun je al doen vanaf 18 jaar. Wel moet je dan minimaal in het bezit zijn van rijbewijs B. Het examen voor het groot rijbewijs C om een vrachtwagen te besturen, bestaat bij onze verkeersschool in Haarlem uit drie onderdelen; na het afleggen van de theorie-examens RV1-light en R2C volgt het praktijkexamen. Een verdere voorwaarde om deel te mogen nemen aan het praktijkexamen is een medische verklaring. De procedure om deze verklaring te krijgen, leggen we je graag uit. Na je examen is het vrachtwagenrijbewijs vijf jaar geldig.

Ontvang de beste begeleiding

Onze ervaren rijinstructeurs helpen je graag verder in je ontwikkeling tot een betrouwbare vrachtautobestuurder. Vanaf les één mag je zelf plaatsnemen achter het stuur en mag je het voertuig zelf bedienen. De lessen worden gegeven in een goed onderhouden DAF CF. Ook bij het theoriegedeelte word je intensief begeleid door onze deskundige instructeurs.

Schrijf je in via de website en plan je eerste les in

Als je met de vrachtauto aanhangers of opleggers wilt trekken die zwaarder zijn dan 750 kg, is hiervoor het rijbewijs CE nodig. Voor het rijbewijs vrachtauto met aanhanger hoef je alleen een praktijkexamen te doen, dus dit rijbewijs is relatief snel te halen. Rijbewijs CE is vijf jaar geldig. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden voor het behalen van jouw vrachtwagen rijbewijs C bij een ervaren instructeur in Haarlem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 – 537 8930. Wil jij een eerste les inplannen? Schrijf je dan in via de website.

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!