Rijbewijs D Haarlem

Overweeg je om rijbewijs D te halen in Haarlem of omgeving? Omdat je buschauffeur wilt worden of hobbymatig in een bus wilt rijden? Kom dan naar Verkeersschool Brinkman waar je onder leiding van ervaren instructeurs goed voorbereid wordt als buschauffeur en leert omgaan met diverse verkeerssituaties. Interesse? Plan alvast een eerste les in.

Haal rijbewijs D veilig en snel in Haarlem

Rijbewijs D is verplicht als je met een motorvoertuig meer dan acht personen wilt vervoeren in bijvoorbeeld Haarlem. Je wordt veilig en snel opgeleid tot een betrouwbare buschauffeur. Om dit te bewerkstelligen, mag je vanaf les één al plaatsnemen achter het stuur van onze goed onderhouden Volvo MarcoPolo touringcar. In de lessen die daarop volgen leer je controle te houden over de bus en maak je kennis met diverse verkeerssituaties.

Het examen bestaat uit drie delen

Als je dit rijbewijs wilt halen, moet je in het bezit zijn van rijbewijs B en moet je een medische keuring laten zien. Het examen bestaat uit drie onderdelen, namelijk de theorie-examens R2D en RV1 en het praktijkexamen. Heb je alles behaald? Dan is het bus rijbewijs maximaal vijf jaar geldig en kun je deze gemakkelijk verlengen.

Schrijf je eenvoudig in

Ben je eruit en wil je rijbewijs D halen bij ons in Haarlem? Dan schrijf je je eenvoudig in via de website of telefonisch via 023 – 537 8930. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.