Vrachtwagen rijbewijs Haarlem

Wij jij het vrachtwagen rijbewijs (C) behalen en zoek je nog een geschikte rijschool in Haarlem? Dan zit je goed bij Verkeersschool Brinkman. Met een rijbewijs C op zak mag je rijden in voertuigen die meer wegen dan 3500 kg. Dit betekent dat je achter het stuur mag van kleine vrachtwagens en campers. Onder leiding van ervaren instructeurs haal jij je rijbewijs op je eigen tempo. Wil je meer weten of alvast een les inplannen? Neem dan contact met ons op.

Haal binnen korte tijd je vrachtwagen rijbewijs (C) bij ons in Haarlem

Bij het behalen van je vrachtwagen rijbewijs (C) bij ons in Haarlem helpen onze instructeurs je graag in de ontwikkeling tot een betrouwbare bestuurder. Je neemt vanaf les één al plaats achter het stuur van onze goed onderhouden DAF CF waarna je op je eigen tempo je rijbewijs haalt. Enkel op die manier ga jij in de toekomst zelfverzekerd de weg op en kun je goed omgaan met uiteenlopende verkeerssituaties.

Ook voor rijbewijs CE en Code 95

Als je wilt rijden in een vrachtwagen met een oplegger, is het verplicht om rijbewijs CE te halen. Bij deze rijopleiding hoef je alleen een praktijkexamen af te leggen. Met rijbewijs C mag je alleen beroepsmatig rijden als je de kwalificatie Code 95 behaalt. Dit kan uiteraard ook bij ons!

Via het inschrijfformulier schrijf jij je eenvoudig in

Ga jij voor het vrachtwagen rijbewijs (C) bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem? Dan kun jij je eenvoudig inschrijven via het inschrijfformulier op de website. Wil jij je liever telefonisch aanmelden en direct een les inplannen? Of wil je nog een aantal vragen stellen? Bel dan naar 023 – 537 8930.