Rijbewijs C Haarlem

Als jij je rijbewijs C wilt halen, dan kom je naar Verkeersschool Brinkman in Haarlem. Met een chauffeursdiploma op zak kun jij voortaan met een vrachtauto de straat op of vrachtwagenchauffeur worden. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij op je eigen tempo een betrouwbare bestuurder wordt van motorvoertuigen tot 3500 kg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Haal op je eigen tempo rijbewijs C in Haarlem

Bij het behalen van zowel het theorie- als praktijkgedeelte van rijbewijs C bij ons in Haarlem word je nauw ondersteund door onze ervaren rijinstructeurs. Vanaf les één neem je zelf plaats achter het stuur van de goed onderhouden DAF CF en kun je op je eigen tempo het rijbewijs behalen. De lessen vinden plaats in de gehele omgeving van Haarlem, waardoor je leert omgaan met verschillende verkeerssituaties.

Ook voor Code 95 en rijbewijs CE

Voordat je zelfstandig achter het stuur mag kruipen met je rijbewijs C op zak, dien je ook Code 95 te behalen. Dit is een Europese richtlijn van vakbekwaamheid die verplicht is voor chauffeurs van personen- en goederenvervoer. Wil je rijden in een vrachtauto met oplegger? Dan is het verplicht om rijbewijs CE te behalen. Beide opleidingen volg je bij Verkeersschool Brinkman.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten over het behalen van rijbewijs C in de omgeving van Haarlem? Of wil je een eerste les inplannen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via het volgende telefoonnummer: 023 – 537 8930. Uiteraard is het ook mogelijk om je online in te schrijven.