Maak kennis met de rijschool, ontmoet onze geslaagden of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Klik op de iconen voor meer informatie over de rijopleidingen of bel ons.

​Zoek je een fijne verkeersschool in Haarlem? Bekijk dan de uiteenlopende mogelijkheden van Verkeersschool Brinkman. Je kunt hier niet alleen terecht voor je autorijbewijs, maar ook voor je motorrijbewijs en zelfs je vrachtwagenrijbewijs. De rijlessen zijn altijd persoonlijk en professioneel, waardoor je zeker een betrouwbare bestuurder wordt.

Keuze uit diverse rijopleidingen bij verkeersschool in Haarlem

Onze lessen vinden plaats in de hele omgeving van Haarlem, waardoor je leert omgaan met diverse verkeerssituaties en controle leert te houden over het motorvoertuig. Op die manier zorgen onze instructeurs ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt op de weg. Bij onze verkeersschool in Haarlem heb je keuze uit verschillende rijopleidingen, namelijk:

Welk rijbewijs wil jij halen?

Weet jij al welk rijbewijs je wilt halen? Heb je bijvoorbeeld een rijbewijs, zoals bus- of vrachtwagen rijbewijs, nodig voor de baan waar je voor wilt solliciteren? Of wil je voortaan zelfstandig de weg op zonder dat je afhankelijk bent van anderen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een eerste rijles. Je bereikt ons via 023 – 537 8930 of maak je gebruik van ons online inschrijfformulier. Het eerder genoemd telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

N

Meer dan 30 jaar ervaring

N

Opleiding op maat

N

Kwaliteit gewaarborgd

Schrijf je vandaag nog in voor één van onze opleidingen!